Jestes
niezalogowany
ZALOGUJ

 

  WIZYTÓWKA  GALERIA [10]  PRZYJAC. [6]   BLOG   STARTY   KIBIC 
 
Marcel
Pamiętnik internetowy
Gonna fly now


Urodzony: --
Miejsce zamieszkania:
1 / 2


2007-08-11

Dostęp do
wpisu:

Publiczny
Eksperimęt (czytano: 1353 razy)



OBW1
Kwidzyn
6 km
00:33:45.0
(5'38")
1km do stadionu, a tam 12 i pół kółka z tempomatem. Pocz±tkowo wydawało mi się, że biegnę po 5'30", ale widać, że po 3km jako¶ niepostrzeżenie zmalała długo¶ć kroku i gdzie¶ kilka sekund uciekło.

Tempomat z zegarka się jednak sprawdził - robił za mojego peacemakera. Mam nadzieje, że nikogo to pikanie nie będzie denerwować na trasie. Z drugiej strony - jak tu teraz biec z muzyk±? Otóż to. Dzi¶ biegłem bez mp3 i kto wie, czy nie zacznę biegać bez muzyki. W końcu najlepsi chyba też preferuj± tak± opcję - z czego¶ to musi wynikać. Może z różnicy między biegankiem, a prac±...

Trening biegowy - interwały WT
Kwidzyn, bieżnia
2 km
00:10:03.0
(5'2")

Po 2-3 minutach przerwy zrobiłem szybsze 2km z tempomatem (tempo 85) i wychodziło po równe 60' na 200m, czyli 2,5 okr±żenia równe 1km w 5'00. Było już zupełnie ciemno, a na bieżni trochę wody i brudów, więc...

Trening biegowy - dystans Trucht
Kwidzyn
1.5 km
00:09:30.0
(6'20")

..po tychże 2km przetruchtałem kółko i do domu.

Gimnastyka GR+GS
Dom
00:30:00.0

W domu rozci±ganie, brzuszki (w sumie ok. 100), półprzysiady, wspinanie na palce i inne.

Przy okazji zrobiłem eksperyment.

Przed wyj¶ciem na bieganie byłem najedzony i ważyłem 89kg. Po przybiegnięciu było 87,8. Po ćwiczeniach, na których wylałem sporo potu waga pokazała 87,2, a chwilę póĽniej po k±pieli - 86,7! Pół kg potu na ciele;-)



Blog moga komentować tylko Przyjaciele autora







 Ostatnio zalogowani
biegacz54
05:40
Jurek3:33:33
23:57
Lektor443
22:59
benfika
22:44
Arti
22:32
Wojciech
22:17
aktywny_maciejB
21:45
uro69
21:42
przemcio33
21:38
widziu
21:36
crespo9077
21:14
Borrro
21:06
szymon.gajda800@gmail.com
21:05
Admirał
20:56
Piotr Czesław
20:34
Lech Komenda
20:32
|    Redakcja     |     Reklama     |     Regulamin     |